Monique vindt routine fijn. Dit komt mede door haar licht verstandelijke beperking en reumatische klachten. Dat is lastig als je luchtverkeersleider bent en er telkens nieuwe prikkels op je pad komen. Maar Monique is uniek. Ze mag dan dol zijn op routine werkzaamheden, ze is een snelle werker, erg flexibel en zit vol humor.

“Wat ik het liefst doe? De hele dag lekker stickeren!”

Monique Krikke – Masselink

(Co-packing Wim Bosman)

Monique is graag onder de mensen. Ze houdt van nauwkeurig en overzichtelijk werk waarbij ze haar eigen tempo kan aanhouden. Sinds mei 2015 is ze via Wedeo bij Wim Bosman aan de slag op de afdeling Co-packing. Ze werkt 40 uur per week en heeft het super naar haar zin.


Lekker onder de mensen
“Als ik ’s avonds thuiskom, ben ik best moe. Toch zou ik er niet aan moeten denken hele dagen thuis te zitten. Het werk dat ik hier doe is duidelijk. Daar houd ik van. Ik ben licht verstandelijk beperkt en heb reumatische klachten. Maar dat betekent niet dat ik niks kan. Sommige mensen denken dat en nemen me niet serieus. Dat is niet leuk. Iedereen kan wat en zou de kans moeten krijgen iets te doen. Het is heel fijn dat ik bij Wim Bosman kan werken. Ik zet elke dag een mooie prestatie neer.”

Sociaal en flexibel
“Ik ben altijd op tijd. Liever iets te vroeg dan te laat. En zodra ik met mijn werk begin, ben ik super serieus. Maar ik vind het wel leuk om tussendoor grapjes te maken met mijn collega’s. Ik ben best flexibel, wil elke dag wel iets anders doen. Als er ander werk is, wil ik een goede uitleg. Wat ik het liefst doe? De hele dag lekker stickeren. Die stickers moet ik heel precies opplakken. Dat vind ik leuk werk.”

Eerlijk en open
“Als er iets niet klopt of als ik iets niet snap, zeg ik dat eerlijk. Onze begeleiders zoeken altijd naar een oplossing. Dat is heel fijn. Alles voelt hier vertrouwd.”

Begeleid wonen in Doetinchem
“Met mijn man, die hier trouwens ook werkt, woon ik in Doetinchem. We wonen met z’n tweeën in een eengezinswoning. Daar kunnen we 24 uur per dag begeleiding krijgen. Dat is best fijn. Als er een keer iets is en we zelf niet weten hoe we het moeten aanpakken, krijgen wij hulp. Dat maakt het leven fijner. We leren ook steeds meer bij. Dat is leuk.”

Over Unieke Achterhoekers
“Mensen moeten niet denken dat je met een beperking niets kunt. Wij kunnen heel wat! Daarom vind ik het supergoed dat mensen zoals ik een keer in het zonnetje worden gezet.”

Bent u bereid om een Unieke Achterhoeker op te nemen in uw team? Werf een unieke Achterhoeker via het Werkgeversservicepunt Achterhoek.