Een bijzonder bedrijf uit Doetinchem, dat schoonmaak-, conciërge- en inpakwerkzaamheden uitvoert voor bedrijven en instellingen. In dit schoonmaakbedrijf uit Doetinchem, in 2006 opgericht samen met SW-bedrijf Wedeo, nu Laborijn, is het streven van Mabeon om arbeidsgehandicapten en mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een reguliere arbeidsplek te bieden, waar zij hun optimale prestatie kunnen en willen leveren. Om tot de juiste resultaten te komen wordt in het bedrijf gewerkt met een mix, bestaande uit arbeidsgehandicapte mensen (die opgeleid worden tot SVS-vakgeschoold schoonmaker) en vakbekwame medewerkers van de reguliere arbeidsmarkt. Zo ontstaan (veelal zelfstandige) teams die samen tot een goede prestatie komen. De klant geeft met de keuze voor dit bijzondere schoonmaakbedrijf zijn aandeel in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vorm en is bovendien niet duurder uit is dan bij een ‘gewone’ concurrent.