Mike

Wajonger Mike Aalders (37) werkt zo’n 5 jaar bij Stravers Promotions in Ulft. Omdat hij wat onzeker is, heeft hij af en toe iets meer bevestiging nodig dan gemiddeld. Werken doet hij heel graag! Het maakt hem eigenlijk niet uit wat voor werk. Hij pakt echt alles aan. Dat is één van de redenen waarom hij na zijn praktijkopleiding nog geen enkele dag thuis zat zonder werk. Daar is hij best trots op.

 “Ik vind werken heel leuk.”

Mike Aalders

(Magazijnmedewerker bij Stravers Promotions)
Mike Aalders werkt zo’n 5 jaar bij Stravers Promotions in Ulft. Deze groothandel biedt relatiegeschenken aan. De meeste artikelen levert Stravers met bedrukking. Het bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en koopt de basisproducten tegen scherpe prijzen in.

Doordat veel producten op voorraad zijn en in eigen drukkerij worden voorzien van logo en teksten, kunnen klanten rekenen op scherpe prijzen en snelle levering.

Proactief
Voordat Mike bij Stravers Promotions aan de slag ging, werkte hij 16 jaar achtereen bij een houtverwerkend bedrijf in Gendringen. Na al die jaren wilde hij wel eens wat anders proberen. Ten eerste omdat hij eenzijdig slechthorend is en zijn goede oor optimaal wilde beschermen. Daar kwam nog bij dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Maar hoe moest hij dat aanpakken? Mike zag het best zitten om bij Stravers Promotions te werken. Hij uitte zijn wens bij Rinus Stravers, die hij kent van voetbal. Zo kwam van het één het ander. Mike nam zelf contact op met zijn jobcoach bij het UWV om uit te vissen hoe hij de baanverandering moest aanpakken.

Superbaan
Mike is maar wat blij dat de overstap op goede wijze tot stand is gekomen. Hij heeft het ontzettend naar zijn zin bij Stravers Promotions. Het werk is lichamelijk minder zwaar en hij heeft nieuwe dingen geleerd. Vooral dat laatste geeft hem meer zelfvertrouwen. Omdat Mike zelfstandig in Ulft woont, kan hij op de fiets naar het werk. Hij houdt ervan ruim op tijd aanwezig te zijn. Meestal is hij er zo’n 20 minuten voordat zijn werk officieel begint.

Gegroeid
Mike: “Ik werk in het magazijn, doe alle voorkomende klussen; help met in- en uitpakken. Ook heb ik geleerd in de drukkerij de zeeframen in te strijken en schoon te maken. Dat is verantwoordelijk werk, want als dat niet precies gebeurt, komen teksten en logo’s niet goed op de artikelen te staan. Soms ben ik onzeker en vraag ik een paar keer achter elkaar of ik het goed heb gedaan. En ik vind het niet fijn als ik 3 verschillende dingen achter elkaar moet doen. Liever krijg ik de opdrachten een voor een. Toch heb ik gemerkt dat ik meer kan dan ik zelf dacht. Zo doe ik nu zelfs wat administratieve taken. Dat vond ik in het begin heel spannend, maar ik kan het wel. De sfeer is heel goed en Rinus Stravers is een fijne baas. Ik wil hier nog heel lang blijven.”

Iedereen heeft talenten
Mike laat zien dat iedereen talenten heeft. Rinus: “Mike kan meer dan hij zelf denkt. Ik geef hem af en toe een nieuwe uitdaging. Dat pakt elke keer goed uit en dat vind ik heel fijn om te zien. Inmiddels is zijn takenpakket uitgebreid en valt hij als tampondrukker in voor een langdurig zieke werknemer.”.

Ziet u mogelijkheden binnen uw bedrijf om mensen zoals Mike een kans te geven? Werf een Unieke Achterhoeker via het Werkgeversservicepunt Achterhoek!

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren