DusseldorpDusseldorp

Van boven naar beneden: E-belts, Timmerije, Hacron Schoon & Groen

De genomineerden voor de Unieke Werkgever Award 2018: 

E-belts, Timmerije en Hacron Schoon & Groen!

Sinds 2018 wordt vanuit de campagne “Unieke Achterhoekers aan het werk!” de Unieke Werkgever Award uitgereikt. De Award wordt uitgereikt aan één van de huidige ambassadeurs van de campagne. Een extra ‘groot dankjewel’ voor een bedrijf dat zich inzet en blijft inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt.

De jury, bestaande uit vier (ex-)ondernemers, heeft dit jaar drie bedrijven genomineerd voor de Unieke Werkgever Award 2018. Unieke Achterhoekers zijn hier met plezier aan het werk en krijgen de mogelijkheid om hun talenten te ontwikkelen. De genomineerden zijn:

E-belts uit ’s-Heerenberg ( www.e-belts.nl / www.safekeepers.nl )

Timmerije uit Neede ( www.timmerije.nl )

Hacron Groen & Schoon uit Lievelde ( www.hacrongroen.nl / www.hacronschoon.nl )

De afgelopen week hebben de genomineerden bezoek gehad namens de campagne en is hun nominatie officieel bekend gemaakt. Op donderdag 14 maart 2019 wordt tijdens het jaarlijkse WerkgeversCongres van het WerkgeversServicepunt Achterhoek de “Unieke Werkgever Award 2018” uitgereikt aan de door de jury gekozen winnaar. De jury zal samen met Jorik Huizinga, wethouder centrumgemeente Doetinchem, de Award uitreiken.

 

Meer informatie?

Het WerkgeversCongres Het Speelveld van Inclusief Ondernemen / donderdag 14 maart 2019 : www.wspachterhoek.nl/evenementen-wspa/

 

.