Dusseldorp

Olaf Boon (Manager Human Resources, ATAG), Jos Hoenderboom (wethouder gemeente Oost Gelre,) Wietse Kooistra (Teamleider Werk & Inkomen SDOA) en Suzanne Klein Wolterink (accountmanager WSP Achterhoek)

Duurzaam aan de slag: Unieke Achterhoekers doen dit bij ATAG!

Dat het mogelijk is om sociaal te ondernemen en duurzaam werk te creëren voor Unieke Achterhoekers bewijst ATAG uit Lichtenvoorde. Sinds 2015 is ATAG al ambassadeur van de campagne “Unieke Achterhoekers aan het werk!” en bieden zij, in samenwerking met het WerkgeversServicepunt Achterhoek (WSP Achterhoek) en Sociale Dienst Oost Achterhoek (SDOA), werkplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bij ATAG is een deel van het productieproces zo ingericht dat het geschikt is voor de talenten van de Unieke Achterhoekers uit de Participatiewet. Daarnaast biedt ATAG samen met de SDOA begeleiding bij de ontwikkeling van medewerkers op de werkvloer. Dit verhoogt de productiviteit en het werkplezier.

ATAG is niet alleen bijzonder succesvol in het produceren van duurzame comfort en verwarmingstechnieken, maar ook in het ontwikkelen van volwaardig en duurzaam werk aan mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Zo biedt ATAG nu aan een Unieke Achterhoeker per 1 december een vast contract aan!

Olaf Boon (Manager Human Resources, ATAG), Jos Hoenderboom (wethouder gemeente Oost Gelre,) Wietse Kooistra (Teamleider Werk & Inkomen SDOA) en Suzanne Klein Wolterink (accountmanager WSP Achterhoek) waren het er over eens: “Een duurzame samenwerking met fantastische resultaten mag gevierd worden met taart!”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het WerkgeversServicepunt Achterhoek, tel. 088 3650400.