Wethouder Gerjan Teselink van de gemeente Berkelland overhandigt het gevelbordje ‘Unieke Achterhoekers aan het werk’ aan Marcia Klein-Haneveld eigenaar van Amazing Facilitaire Dienstverlening. Marrit Heuzinkveld (rechts) deelt een bos bloemen uit.

‘Iedere medewerker is bij ons gelijk’

Er wordt bij Amazing Facilitaire Dienstverlening geen onderscheid gemaakt in medewerkers. “Iedereen is bij ons gelijk. We moeten het samen en met elkaar doen”, benadrukt eigenaar Marcia Klein-Haneveld.

Marcia kan bevlogen vertellen haar onderneming. Het schoonmaakbedrijf in Eibergen bestaat komend voorjaar tien jaar, groeit nog steeds en telt inmiddels zestig medewerkers. De eigenaar laat haar sociale hart spreken. Dat zie je zeker ook terug als het om het personeelsbeleid gaat. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn bij Amazing Facilitaire Dienstverlening van harte welkom. “Daar staan we zeker voor open. Waarom niet? Ik vind dat niet bijzonder. Iedereen die wil en kan werken, kunnen we gebruiken. We denken vanuit mogelijkheden en willen mensen helpen. Als een kandidaat zich aandient, kijken we wat we voor hem of haar kunnen betekenen.” De ervaringen zijn positief, al gaat het ook wel eens mis. “Over het algemeen ben ik heel tevreden. We krijgen er gemotiveerde en loyale medewerkers voor terug die hun plek hebben gevonden en beter in hun vel zitten. Daar moet je soms een stapje extra voor zetten. Maar dat doen we graag. Het komt voor dat mensen privé problemen hebben. Ook daar proberen we een helpende hand te bieden.” Het contact met WerkgeversServicepunt Achterhoek (WSPA) is goed, zegt Marcia. “Er is regelmatig overleg en er wordt snel geschakeld. Het is fijn om ontzorgd te worden.”

De aanpak bij Amazing Facilitaire Dienstverlening spreekt wethouder Gerjan Teselink van de gemeente Berkelland enorm aan, zo liet hij duidelijk blijken. Marcia en haar team laten iets heel moois zien. Er wordt verantwoordelijkheid genomen en de menselijke kant staat hier centraal. In alles klinkt passie en betrokkenheid door, je gelooft in kansen. Je bent daarmee een prima ambassadeur voor de campagne Unieke Achterhoekers en daarom is dit gevelbordje dan ook dikverdiend.”

Kwaliteit, kennis, inzet, enthousiasme en betrokkenheid zijn sleutelbegrippen bij Amazing Facilitaire Dienstverlening. Het bedrijf is op een breed terrein actief. De dagelijkse schoonmaak van o.a. kantoren, productiehallen, kinderdagverblijven en vakantieparken is er in vertrouwde handen. Maar ook de schoonmaak bij particulieren, glasbewassing, vloeronderhoud, dakgootreiniging en rolluikreiniging behoren tot het takenpakket. Daarnaast beschikt Amazing over een eigen was-, strijk- en stoomservice.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het WerkgeversServicepunt Achterhoek, tel. 088 3650400.