Ambassadeurs2021-03-09T11:36:45+01:00

Wij helpen Unieke Achterhoekers aan het werk

3011, 2016

Albert Heijn Zonnenberg is officieel ambassadeur geworden van de Unieke Achterhoekers campagne. Albert Heijn Zonnenberg biedt al voor geruime tijd werkplekken aan voor mensen met een arbeidsbeperking.

311, 2016

logo-hci-betonindustrieHCI Betonindustrie BV is een producent van vernieuwende betonproducten voor de bouw en de agrarische sector. Met moderne productietechnieken en voortdurende kwaliteitsbewaking worden hoogwaardige prefab betonelementen gemaakt, zoals balkons en galerijplaten, kolommen en balken, trappen en bordessen, wanden en gevels. In de agrarische sector is HCI Betonindustrie vooral bekend om de emissiearme vloeren voor rundveestallen.

311, 2016

Wie aan bouwen, verbouwen of renoveren denkt, komt vanzelf terecht bij Bouwcenter HCI. Zowel professionele bouwers als zelfbouwers weten de weg naar Bouwcenter HCI uitstekend te vinden. Geen wonder, want HCI is al sinds 1921 geworteld in de bouwwereld. Bouwcenter HCI heeft vestigingen in Hengelo (Gld)Ulft , Zevenaar en Elst (Gld) met magazijnen, showrooms en bouwshops. Bij Bouwcenter HCI zijn alle bouw- en afbouwmaterialen te vinden onder één dak. Van funderingen en vloeren tot deuren, ramen en kozijnen. Van hout en plaatmateriaal tot ijzerwaren. Van gereedschappen tot complete keukens een zeer uitgebreide collectie tegels en topkwaliteit sanitair.

311, 2016

Een bijzonder bedrijf uit Doetinchem, dat schoonmaak-, conciërge- en inpakwerkzaamheden uitvoert voor bedrijven en instellingen. In dit schoonmaakbedrijf uit Doetinchem, in 2006 opgericht samen met SW-bedrijf Wedeo, nu Laborijn, is het streven van Mabeon om arbeidsgehandicapten en mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een reguliere arbeidsplek te bieden, waar zij hun optimale prestatie kunnen en willen leveren. Om tot de juiste resultaten te komen wordt in het bedrijf gewerkt met een mix, bestaande uit arbeidsgehandicapte mensen (die opgeleid worden tot SVS-vakgeschoold schoonmaker) en vakbekwame medewerkers van de reguliere arbeidsmarkt. Zo ontstaan (veelal zelfstandige) teams die samen tot een goede prestatie komen. De klant geeft met de keuze voor dit bijzondere schoonmaakbedrijf zijn aandeel in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vorm en is bovendien niet duurder uit is dan bij een ‘gewone’ concurrent.

311, 2016

E-Belts is de online groothandel van leder accessoires. Gespecialiseerd in leder riemen, leren portemonnees en sleuteletuis . Sinds 2016 heeft E-Belts unieke achterhoekers in dienst, die zeer loyaal zijn en zich elke dag kunnen ontplooien op de werkvloer.

Contact

WerkgeversServicepunt Achterhoek
088 – 36 50 400
info@wspachterhoek.nl
www.wspachterhoek.nl

Ook Unieke Achterhoekers aan het werk helpen? Laat je mailadres achter en wij nemen contact op!

    captcha