WESP en SDOA worden één in het Werkgeversservicepunt Achterhoek

Hét aanspreekpunt voor werkgevers in de Achterhoek
Het Werkgeversservicepunt Achterhoek is hét aanspreekpunt voor alle werkgevers in de Achterhoek bij het vervullen van hun vacatures en alle andere zaken rondom werk. Het Werkgeversservicepunt Achterhoek is actief in alle acht Achterhoekse gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk.

Vanaf 1 januari één naam
Per 1 januari 2016 wordt de naam Werkgeversservicepunt Achterhoek doorgevoerd in de gehele Achterhoek. Op dit moment opereren de accountmanagers nog vanuit WESP (voor de gemeenten in de West-Achterhoek) en Sociale Dienst Oost Achterhoek (voor de gemeenten in de Oost-Achterhoek). Per 1 januari 2016 vormen zij samen met het Werkgeversservicepunt van het UWV het gezamenlijke Werkgeversservicepunt Achterhoek.

Eén telefoonnummer en één website
Vanaf die datum geldt voor het gehele Werkgeversservicepunt het (nu ook al werkende) telefoonnummer (088) 36 50 400 en is er één website: www.wspachterhoek.nl. Op deze manier wil het Werkgeversservicepunt optimaal en eenvoudig bereikbaar zijn voor elke werkgever in de Achterhoek.

Vanuit twee locaties
De accountmanagers van het Werkgeversservicepunt Achterhoek werken nu en straks vanuit twee fysieke kantoren: aan de Terborgseweg in Doetinchem en vanuit het Loopbaanplein in Winterswijk.