Iedereen gelukkiger met een baan

Werk is van groot belang om je gelukkig te voelen. Deze jonge Achterhoekers hebben de wind in de rug! Hun plek thuis op de bank is ingeruild voor een baan. Met hulp van het Werkgeversservicepunt Achterhoek zijn ze aan de slag gegaan. Dat vinden ze heerlijk want het werk biedt structuur en ze leren nieuwe dingen. Niet alleen deze Unieke Achterhoekers zijn blij. Ook hun werkgevers zijn enthousiast; ze hebben zich opengesteld en zien dat het werkt.

In de video’s treft u mooie duo’s aan. Deze inspirerende verhalen vertellen in 1 minuut waarom iedereen een kans verdient. Kijk en geniet!

Wilt u ook zo’n win-winsituatie creëren? Bel het Werkgeverservicepunt Achterhoek.

Niels bij Schuurman Schoenen

Niels werkt bij Schuurman Schoenen in Winterswijk. Hier is hij dé vrolijke medewerker die secuur en snel werkt, altijd op tijd is, het werk afmaakt en nooit als eerste naar huis gaat. Deze functie past bij Niels! Zijn hoge werktempo en enthousiasme zijn een aanwinst op de werkvloer. Niels is uniek, dat werkt!

Christophe bij De Berkel

Christophe werkt bij De Berkel in Varsseveld. Hier is hij dé enthousiaste medewerker die zelfstandig kan orderpicken, al 10 jaar hart heeft voor de zaak en goed kan samenwerken. Deze functie past bij Christophe! Met zijn hartelijke persoonlijkheid en goede werkgeheugen is hij een gewaardeerde collega. Christophe is uniek, dat werkt!

Remco bij Camping de Meibeek

Remco werkt bij Camping de Meibeek in Ruurlo. Hier is hij dé vriendelijke, loyale medewerker die de dieren verzorgt en het ruim opgezette terrein piekfijn onderhoudt. Deze functie past bij Remco! Door zijn lieve karakter en toewijding zijn alle gasten gek op hem. Remco is uniek, dat werkt!

Jordy bij Goma

Jordy werkt bij Goma in Hengelo (GD). Hier is hij dé slimme, precieze medewerker die het montagewerk perfect uitvoert. Deze functie past bij Jordy! Hij krijgt de structuur en uitdaging die hij nodig heeft. Jordy is uniek, dat werkt!

Dennis bij HEMA Winterswijk

Dennis werkt bij de HEMA in Winterswijk. Hier is hij dé fijne en flexibele magazijnmedewerker die twee dagen in de week met een werklijst zijn taken tot in de puntjes afwerkt. Deze functie past bij Dennis! Zijn netheid, loyaliteit en werklust zorgen ervoor dat hij het hartstikke goed doet. Dennis is uniek, dat werkt!