bind!De Achterhoek is een MVO platform rijker. Op 8 juni 2016 is namelijk bind! gelanceerd. bind! biedt regionale werkgevers een platform op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met name de MVO-‘p’ van ‘people’ staat bij bind! centraal. Unieke Achterhoekers heeft zich als partner verbonden aan het platform.

MVO platform bind! is een initiatief van de Achterhoekse Sociale Werkbedrijven (Hameland, Laborijn en SDOA). Het platform is een snel groeiend netwerk van werkgevers die kansen willen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. bind! inspireert, informeert en helpt organisaties verder op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Partners van bind! dragen hun steentje bij en creëren kansen voor anderen én zichzelf.

logo Unieke Achterhoekers aan het werkOmdat deze uitgangspunten dezelfde zijn als waar Unieke Achterhoekers voor staat, heeft de Unieke Achterhoekers-campagne zich letterlijk verbonden met het nieuwe platform. Het gezamenlijke doel is om de inclusieve arbeidsmarkt en het sociaal ondernemen te stimuleren. Van daaruit bundelen beide initiatieven komende tijd de krachten. Zo kunnen de founders en leden van bind! rekenen op workshops en activiteiten die mede vanuit Unieke Achterhoekers worden vormgegeven en dragen de founders actief het verhaal van Unieke Achterhoekers uit.