Van links naar rechts: Martin Nuwenhof, Angelique van Huet en Luciënne Kuijl.

Angelique van Huet op haar plek bij Tralert® ‘We willen haar niet meer kwijt’

“Ik kom lachend binnen en ga weer weg met een lach.” Angelique van Huet is helemaal op haar plek bij Tralert® in Didam. Ze is gedetacheerd via Laborijn en werkt vijf halve dagen. “Ik ben heel blij dat deze baan op mijn pad is gekomen”, zegt Angelique.


Tralert® is een onderdeel van Traditech BV. Het richt zich sinds de oprichting in 2005 op het leveren van uitsluitend voertuigverlichting die gebruik maakt van LED technologie. In de loop der jaren is het assortiment flink uitgebreid. Ook is een dealernetwerk opgebouwd door heel Europa. Tralert® staat garant voor onderscheidende producten met een hoge kwaliteit, een prima service en vakkundig technische ondersteuning. Er werken in totaal zestien mensen bij het bedrijf. Daaronder dus Angelique van Huet die na een proefplaatsing sinds december onderdeel uitmaakt van het team. Ze werkt op de afdeling logistiek. “We hebben goede ervaringen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt”, vertelt Jan Gijsberts van Tralert®. Het past bij maatschappelijk verantwoord ondernemen, zo is de gedachte. “Het sociale aspect speelt zeker een rol. Soms is het ook lastig om reguliere medewerkers te vinden.”

Vanwege de enorme groei kon Tralert® verdere uitbreiding op de logistieke afdeling goed gebruiken. Het kwam uit bij Laborijn en WerkgeversServicepunt Achterhoek (WSPA). “Omdat de contacten goed zijn en er werk wordt gemaakt van de begeleiding.” Bij Laborijn schoven ze Angelique naar voren. Ze was op zoek naar werk en woont in Didam. “Ze wilde hier graag werken en het pakte goed uit”, merkt jobcoach Rob Jansen op. “Een prima match”, weet ook accountmanager Luciënne Kuijl. Al snel na de proefplaatsing werd duidelijk dat Angelique een aanwinst was. “Ze ondersteunt haar collega’s op de afdeling logistiek en voor hen is dit een verademing”, aldus directeur Martin Nuwenhof. “Angelique heeft zich bewezen. Ze is een volwaardig medewerker en onderdeel van onze Tralert® familie. Ze is vrolijk en enthousiast. Kortom, we willen haar niet meer kwijt.”

Meer weten over het bedrijf Tralert®? Kijk eens op hun website: TRALERT® LED voertuigverlichting